-->
Image Map

Thursday, October 10, 2013

What Will Miley's Next Single Be?


Минаха повече от 24 часа откакто Майли издаде своя нов албум "Bangerz". Звездата вече има 2 хита от албума - "We Can't Stop" и "Wrecking Ball", който стигнаха в почти всички класации до 1-во място, една от които Billboard Hot 100, но сега изниква един нов въпрос в ума на всеки: Кой ще е следващия сингъл? 
MTV News успяха да попитат Майли, какво мисли по този въпрос, на издаването на "Bangerz" в Ню Йорк.



"Надявам се да бъде SMS (Bangerz) с Бритни. Това би било страхотно, но също така Adore You е в ТОП 10 на iTunes, за което аз съм много учудена, но това е невероятно." Майли е споделила и, че не можа да спре да мисли как ще изглежда следващото й музикално видео.
Изглежда и феновете на Майли са много раздвоени между две песни. Докато SMS (Bangerz) е песен, която е подходяща за нощните клубове, Adore You избутва SMS (Bangerz) със своята сладка балада и така привлича слушателите към себе си.
MTV News излязоха по улиците, за да поразпитат феновете коя песен биха искали да е следващия голям хит на Майли.
"Знам, че ще бъде SMS (Bangerz), защото Бритни Спиърс краси с присъствието си в музиката." Matthew Kelley Rand, фен на Майли, добави "Надявам се, че видеото ще бъде толкова епично колкото "Work Bitch", тогава мисля, че това ще бъде най-добрият избор."
Смайлъра @MJSwick написа в туитър: "Би било забавно, ако @MileyCyrus се позабави малко с #AdoreYou #Mileysnextsingle." Въпреки това @MileyThailand мисли, че Майли трябва да пусне и двете песни "#SMS (Bangerz) трябва да бъде пусната много бързо, а след това Майли да покаже гласа си с #AdoreYou #Mileysnextsingle."
С голямото разнообразие на песни в албума, не е изненада, че феновете имат и някои други предложения за следващ сингъл, сред които са "Get It Right", "FU" с French Montana и комбинацията между хип-хоп и кънтри в "4x4" заедно с Нели.
Сайтът MTV пусна анкета в която можете да изберете песента, която вие бихте искали да бъде следващия сингъл на Майли. За да гласувате натиснете тук и не забравяйте да напишете в туитър с hashtag #Mileysnextsingle предложението ви за следващ хит, както и в нашата чат кутия!

No comments:

Post a Comment