-->
Image Map

Wednesday, October 23, 2013

News briefs


Ето и няколко кратки новини:

- Днес клиповете към песните на Майли "We Can't Stop" и "Wrecking Ball" надминаха 250 милиона гледания! Музикалният клип към песента "Wrecking Ball" е само на месец и половина, а вече има повече посещения и от "WCS". Поздравления за Майли!

- Кати Пери е споделила на неин фен, че най-известната личност, на която има телефона, е Майли Сайръс, тъй като в този момент тя е много популярна в цял свят.

- Лиъм Пейн, член на британската "One Direction", даде интервю за Hot HITS и в него разкри, че би искал да види как Майли записва кавър на песента им "Up All Night". Лиъм и Зейн Малик бяха попитани с кой биха направили кавър на тяхна песен между Майли Сайръс и Джъстин Бийбър и Пейн веднага отговори, че би искал това да е 20 годишната изпълнителка.

- Майли е получила пет награди VEVO Certified, за това че е достигнала 100 милиона гледания във видеоклиповете си към песните 7 Things , Party in the USA , Cant Be Tamed , We Can't Stop и Wrecking Ball. Очаква се много скоро в канала на Майли в YouTube да бъде качено видео от получаването на наградите й. 

No comments:

Post a Comment