-->
Image Map

Saturday, September 21, 2013

Miley after breaking up with Liam Hemsworth spend time with your family


Изглежда духът на партитата, все още не е достигнал Майли. 
Докато някои хора избират да отидат по клубовете или в Лас Вегас след раздяла (да не говорим за разваляне на годеж), изглежда поп певицата прави напълно противоположното. Източник е споделил пред E!News, че след раздялата между Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт, тя се подлага на тихо и спокойно време у дома със семейството си. Източникът ни уверява, че не трябва да се притесняваме за Майли, въпреки че тя е много тъжна покрай раздялата, но с времето ще се оправи. По-рано през деня от E!News научили, че звездата не може да реши какво да прави с пръстена с диаманти от 3,5 карата, който актьорът от филма "The Hunger Games" и го даде когато поиска ръката на изпълнителката от "Wrecking Ball", началото на юни месец миналата година. 
Източникът добавя, че Майли се справя добре и тя е много развълнувана за излизането на дългоочаквания и нов албум "Bangerz" (8 октомври, за България 7 октомври) и с всеки изминал ден се съсредоточава повече и повече върху музиката си.
В събота (тази нощ) очакваме и първото появяване на Майли на светско събитие след обявяването на новината, че 20 годишната певица и 23 годишният актьор се разделят. Майли ще присъства на iHeartRadio Music Festival в Лас Вегас. Не забравяйте, че Майли ще изпълни за първи път на живо "Wrecking Ball". Следете ни за информации около събитието. 

No comments:

Post a Comment