-->
Image Map

Sunday, September 8, 2013

Break the record with Wrecking Ball official video !


Както знаете утре (9 септември) излиза новото официално видео на Майли към песента "Wrecking Ball" от новия й албум "Bangerz". Преди 2 месеца и половина, когато Майли пусна видеото към хита си "We Can't Stop", счупи рекорда за най-гледано видео във VEVO (youtube) в рамките на 24 часа. Тогава клипа на WCS беше гледан около 10,7 милиона пъти. За жалост Майли не успя да задържи рекорда много време, тъй като момчешката банда One Direction счупи рекорда на тийн идола с песента си "Best Song Ever". Тяхното видео към песента им получи 12,3 милиона гледания в рамките на 24 часа. Сега Майли и нейните фенове искат да счупят отново рекорда. В последните си постове в социалната мрежа туитър, младата певица сподели, че много би искала отново да счупи рекорда за най-гледано видео за 24 часа. Тя каза:

"Какво трябва да направя, за да подобрим рекорда на We Can't Stop с Wrecking Ball? Да пусна списъка с песни от Bangerz?"
"Знам, знам... рекорда на We Can't Stop е счупен, така че нека да счупим този рекорд."
"Нека да подобрим рекорда на Vevo и ще пусна списъка с песни от Bangerz"
"Да включително и колаборациите"

Можете ли да помогнете да направим още един подарък за Майли? Заредете се с много енергия за счупването на рекорда утре! Помолете и ваши приятели за помощ. Споделяте видеото във всички социални мрежи, за да може повече хора да видят новото видео на Майли. Не забравяйте целта е 12,4 милиона гледания за 24 часа. Успех на всички! 

No comments:

Post a Comment