-->
Image Map

Tuesday, September 17, 2013

BTV News: Miley wreacks records on VEVO!

Новият секси клип на американската певица Майли Сайръс, в който тя яхва метална сфера за разрушаване на сгради чисто гола, бие рекорди в интернет, установи сайтът Vevo.com.


Филмираната версия на песента "Wrecking ball" е гледана 19,3 милиона пъти през първите 24 часа след появяването си в мрежата. Предишният рекорд принадлежеше на британската момчешка банда One Direction.
Бивша звезда от сериал на Дисни, 20-годишната Майли Сайръс предизвика неотдавна сензация с провокативния си танц, наречен "туъркинг", по време на дует с Робин Тик. Това се случи на церемонията за раздаването на видео музикалните награди на MTV.
Нейното изпълнение в бикини с цвят на кожата включваше отъркване в Робин Тик с изплезен език. Майли си играеше по провокативен начин с гигантска ръкавица. Изявата на Сайръс предизвика гнева на родителската асоциация Parents Television Council, в чието ръководство, по ирония на съдбата, е включен бащата на Майли, кънтри певецът Били Рей Сайръс. Следващият албум на певицата трябва да излезе през октомври.

Източник: BTVNews.bg

No comments:

Post a Comment