-->
Image Map

Thursday, December 5, 2013

Liam Hemsworth wants to meet Miley Cyrus?


Лиъм Хемсуърт успя да шокира всички! Звездата от "Игрите на глада" предприе изненадваща стъпка към възобновяване на връзката му с Майли, твърдят близки до него. Според тях актьорът буквално е умолявал скандалната изпълнителка да го приеме обратно, защото той все още има чувства към нея.
Според "Us Weekly" двамата дори са се срещнали тайно миналия месец и са си говорили така сякаш никога не са се разделяли. Източникът споделя още, че именно 23-годишният австралиец е поискал от Майли да се срещнат лице в лице. "Той иска отново да поддържат връзка, защото все още има чувства към нея. Химията между тях е жива." допълва той.
По думите на информатора двамата дори си разменят секси съобщения, но сега Майли е тази, която се колебае дали да се съберат. Дали затова наскоро Хемсуърт увери всички (включително и Сайръс), че е свободен въпреки слуховете, които се носят около него.
Да видим дали най-обсъжданата двойка през последните месеци отново ще се събере или опитала веднъж от свободата, Майли ще остави Лиъм зад гърба си.

No comments:

Post a Comment