-->
Image Map

Monday, August 26, 2013

Live : MTV VMA 2013


Здравейте! Както знаете наградите на MTV Video Music Awards 2013 ще можете да проследите на живо в нашият сайт. Ще ви информираме за всичко около Майли. Също така ще можете да гледате червеният килим и наградите в публикацията по-долу или на вашия телевизор по канала на MTV (за България), там започват да излъчват в 2 часа и 50 минути. Сега можете да си пуснете червеният килим чрез нашият сайт и да очаквате всеки момент Майли да е се появи! Той вече е започнал.
 Следете ни за още информация.

2:20 - Майли все още не е минала по червения килим. Очакваме това да се случи съвсем скоро. Нямаме търпение!
2:55 - Майли ще изпълнява Blurred Lines заедно с Робин Тике на наградите.
2:58 - Майли се появи на червения килим на MTV VMA ! Очаквайте снимки.
2:59 - Първа снимка :



3:01 - Пускайте MTV! Точно в този момент дават интервю с Майли!!!!
3:36 - По-малко от половин час до началото на шоуто. Очакваме с нетърпение изпълнението на Майли!
4:00 - Пускайте плеъра ни за шоуто в долната публикация или телевизионният канал на MTV! В момента Лейди Гага открива шоуто. Успех на Майли във всички категории в които е номинирана
4:10 - Току ще в една от номинациите в които е номинирана Майли, за най-добро поп видео беше спечелена от Селена Гомез.
4:14 - Следващият изпълнител който ще се качи на сцената за изпълнение ще е Майли. Гледайте!
4:18 - МАЙЛИ ИЗЛИЗА НА СЦЕНАТА ЗАЕДНО С РОБИН ТИКЕ!
4:22 - Изпълнението на Майли беше великолепно!!!!
4:50 - Току що в една от категориите в които е номинирана Майли, за най-добро видео на жена изпълнител спечели Тейлър Суифт. Така Майли вече има шанс да спечели само една награда, тъй като за песен на лятото печелят One Direction.
5:31 - Сега връчиха и наградата за най-добра песен на лятото на One Direction. Дано Майли има късмет в последната категория която и остана. Припомняме ви, че Майли беше най-номинирана при жените. Тя беше с 4 номинации.
5:46 - Стана ясно, че Майли няма да спечели награда на MTV VMA 2013 за жалост.

От нас довиждане, надяваме се да сме ви били полезни и да сте се забавлявали с наградите на MTV. Те продължават все още, тъй че ги доизгледайте. Няма да съжалявате. Припомняме ви, че вчера Майли пусна новата си песен Wrecking Ball и без никаква реклама песента достигна номер 1 в класацията на iTunes. Видеото към песента ще излезе през септември. По-късно през деня очаквайте много новини около Майли след наградите на MTV Video Music Awards 2013. Лека вечер, въпреки че вече е сутрин :) 

1 comment:

  1. Благодаря ви за новините много!!

    ReplyDelete